Kuinka voimme palvella?

Tiedonhallinnan palvelut

Palveluihin lukeutuvat muun muassa organisaatioiden asian- ja dokumenttienhallintaan, tiedonohjaukseen ja sähköiseen arkistointiin liittyvä suunnittelu, kehittäminen ja koulutus.

Tutkimus- ja selvityspalvelut

Tarjoamme organisaatioiden kehitysprojekteja ja jatkuvaa toimintaa tukevia räätälöityjä selvityksiä ja tutkimuksia sekä koulutustilaisuuksia. Osaamisemme ydintä ovat teologiaan liittyvät työt.

Tietoa meistä

MetaManager on tiedonhallintaan erikoistunut yritys, joka tarjoaa yhteensä yli 60 työvuoden kokemuksella alan palveluita konsultoinnista käytännön toteutukseen. Monipuolisen virkamies- ja palkansaajataustamme sekä esimies- ja asiantuntijakokemuksemme ansiosta ymmärrämme asiakkaidemme arkea.  

Emme haali liikaa asiakkuuksia, vaan panostamme laatuun. Palveluihimme lukeutuvat muun muassa organisaatioiden asian- ja dokumenttienhallintaan, tiedonohjaukseen ja sähköiseen arkistointiin liittyvä suunnittelu, kehittäminen, toteutus ja koulutus. Olemme itsenäinen, tietojärjestelmätoimittajista riippumaton toimija. 

Toimialueenamme on koko Suomi.

MetaManager on oikea valinta kumppaniksi, kun tavoitteena on organisaation laadukas tiedonhallinnan kehittäminen.

Keitä olemme?

Mikko Punkki

MIKKO PUNKKI

omistaja/nöyrä työntekijä

EEVA MIETTINEN

KAISA RIHU

MATTI HAPPONEN

LAURI PARTANEN

LUE LISÄÄ MEISTÄ

Referenssit

”Mikon luentoa seuratessa ei jäänyt epäselväksi, miten monenlaisissa asiakirjahallinnan projekteissa hän on ollut mukana. Mikolla on kyky esittää asiansa selkeästi ja analyyttisesti. Sen lisäksi, että Mikko on asiakirjahallinnan rautainen ammattilainen, hän on myös helposti lähestyttävä, rauhallinen ja ystävällinen ihminen.”
- Lauri Partanen, yliopisto-opettaja, Itä-Suomen yliopisto

"Teimme silloin TOS:n loppuun sinun neuvoillasi. Siinä oli kova työ, mutta samalla tuli kartoitettua koko organisaation tehtävät ja kuvattua työnkulut. Jälkeenpäin siitä on ollut aivan valtavasti apua. Olemme olleet tosi tyytyväisiä nyt kun hallintoa auditoidaan (…). Mielestäni myös henkilönä ja omalla persoonallisuudellasi vedit työpajoja hyvin. Ei pelkästään toimiva systeemi vaan myös henkilöllä, joka asian esittää on merkitystä."

- Tuula Seppo, tietohallintopäällikkö, Vaasan kaupunki
”MetaManager on osoittautunut luotettavaksi ja aikaansaavaksi yhteistyökumppaniksi. Mikko Punkin ja Eeva Miettisen työn jälki on laadukasta.”  
- Niko Kannisto, hallintojohtaja, Siuntion kunta
"Aikataulussa pysymiselle ja projektin etenemiselle MetaManagerin konsultti oli sparrikaverina ja kirjurina iso apu."

- Marianna Kartano, Senior Manager, HR, Cargotec
”Olemme tyytyväisiä Metamanagerilta saamamme palvelun asiantuntevuuteen”
- Timo Pirinen, tietohallintosuunnittelija, Hausjärven kunta.

"Metamanagerilta saimme tarvittavan asiantuntemuksen tukemaan sekä Dynasty 10:n käyttöönottoa että asiakirjahallinnon kehittämistä.

Yhteistyö oli sujuvaa ja sovitut työt tulivat tehtyä ajallaan. Metamanagerilta saamamme asiantuntija-apu oli arvokas projektin onnistumisen kannalta ja jota ilman emme olisi selvinneet. Suuret kiitokset Metamanagerille."

- Humakin palvelujohtaja Anna Mattila.
”MetaManager on osoittautunut luotettavaksi, asiantuntevaksi ja asioita vauhdilla eteenpäin työstäväksi yhteistyökumppaniksi hyvinvointialueen asianhallinnan ja arkistoinnin toimintojen ja asiakirjojen laajassa valmisteluprojektissa, jossa ko. valmistelutehtävät on käytännössä ulkoistettu MetaManagerille. Työ on kiireisestä aikataulusta huolimatta ollut korkealaatuista ja valmistelussa on noudatettu poikkeuksellista huolellisuutta.”
- Olli Ojanperä, Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelutoimielimen HTTT-jaoston puheenjohtaja.
”Arkiston järjestämistiimi ja projektipäällikkö toimivat tehokkaasti. Yhteistyö Metamanagerin kanssa sujui kaikilta osin saumattomasti”
- Business Finland

Ajankohtaista

Toinen uusi referenssiorganisaatio

Kerroimme 20.3.2024 uudesta referenssiorganisaatiostamme Kuurojen liitto ry:stä. Kuurojen liitolle tarjosimme tiedonhallinnan palveluitamme. Referenssilistamme uusimmalle lisäykselle eli Kuopion ja Karjalan hiippakunnalle […]

Uusi kustannuslaskentaan liittyvä palvelu

Oletko miettinyt mitä asiakirjahallinta ja arkistointi maksavat? Kysytkö tiedonhallinnan kustannuksia ja hyötyjä miettiessäsi Sleepy Sleepersien klassikkokertosäkeen mukaisesti: ”Onko järkee vai […]

Ota yhteyttä

Mikko Punkki

040-593 1732

mikko.punkki(ät)metamanager.fi