Cargotec Oyj:n ja Cargotec -konsernin Suomessa toimivien tytäryhtiöiden THS-projekti

Yhteyshenkilö: Senior Manager, HR Marianna Kartano puh. 040-653 2280

Cargotec Oyj toimittaa lastinkäsittelyratkaisuja laivoihin, satamiin, terminaaleihin ja lähikuljetuksiin. Cargotec -konsernin tytäryhtiöitä ovat MacGregor, Kalmar ja Hiab.

Projektissa laadittiin Cargotec Oyj:lle ja mainituille tytäryhtiöille yksityiskohtainen palkkahallinnon tiedonhallintasuunnitelma. Projektissa huomioitiin käyttöönotettavan dokumenttienhallintajärjestelmän ja sähköisen arkiston tiedonhallintasuunnitelmalle (THS) asettamat vaatimukset. Huomioon otettiin myös paperiarkistoinnin tarpeet ja lisäksi suunniteltiin palkkahallinnon lomakkeistoa.

THS-projekteille tyypilliseen tapaan tässäkään projektissa ei ollut kyse pelkästään asiakirjahallinnasta. THS-työpajojen aikana Cargotec-konsernin eri yritysten edustajat keskustelivat ja sopivat laajasti palkkahallinnon yhteisten toimintatapojen kehittämisestä. Toisin sanoen projektissa kehitettiin palkkahallinnon prosesseja.

Projektia johtanut Cargotecin HR:n Senior Manager Marianna Kartano toteaa: ”Aikataulussa pysymiselle ja projektin etenemiselle MetaManagerin konsultti oli sparrikaverina ja kirjurina iso apu.”.