Vaara-Karjalan Leader ry

MetaManager järjesti asiakirjahallintaa ja arkistointia koskevan peruskoulutuksen Vaara-Karjalan alueen yhdistyksille. Koulutuspäivän tilasi Vaara-Karjalan Leader ry.

Osallistujat antoivat kiitettävää palautetta, esimerkiksi:

  • Todella hyvä ja tarpeellinen koulutus. Kiitokset ♥
  • Erittäin hyvä sisältö ja kouluttaja osasi esittää asiat niin, ettei tullut isoa peikkoa asiakirjahallinnosta
  • Koulutus oli iso ja tiivis paketti. Siinä tuli paljon asiaa. Sisältö oli ymmärrettävää ja kouluttaja ulosanniltaan selkeä.
  • Hyvä kouluttaja, asiallinen ja koulutettavat huomioon ottava
  • Olet todella huippuammattilainen

Vaara-Karjalan Leader ry puolestaan totesi: ”MetaManager on asiantunteva ja luotettava yhteistyökumppani. Koulutuksen sisällön suunnittelu ja koulutuksen toteutus oli kannatamme erittäin jouhevaa.”

MetaManager järjestää asiakkaidensa tarpeisiin räätälöityjä koulutustilaisuuksia. Lisätietoja saa Mikko Punkilta meilitse etunimi.sukunimi@metamanager.fi, soittamalla 040-593 1732 tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Vaara-Karjalan Leader ry rahoittaa maaseudun kehittämishankkeita ja myöntää yritystukia. Toiminnan tärkeimpänä tavoitteena on antaa kylätoimijoille, yhdistyksille, yhteisöille sekä mikro- ja pienyrittäjille mahdollisuuksia ja työkaluja kehittää omaa toimintaa ja samalla aktivoida omaa asuin- ja toimintaympäristöään.

Vaara-Karjalan Leader ry:n toiminta-alue käsittää Ilomantsin, Lieksan, Nurmeksen ja Juuan.