Vuosikansiot

Tietoa meistä

Mikko Punkki

MIKKO PUNKKI

Olen saanut työskennellä useissa kymmenissä asiakirjahallinnan projekteissa vuodesta 2001 alkaen. Olen tehnyt töitä kymmenien eri organisaatioiden kanssa julkishallinnossa, seurakuntasektorilla, liikemaailmassa sekä kolmannella sektorilla.

Monipuolinen työkokemus

Monenlaista hattuakin olen saanut pitää päässäni. Roolini on vaihdellut käytännön työn tekijästä muun muassa konsulttiin, kouluttajaan, projektipäällikköön, yrittäjään ja esimieheen. Työvuosistani olen käyttänyt kuusi vuotta virkamiehenä, seitsemän yrittäjänä ja kolme tietojärjestelmätoimittajan palveluksessa.

Osaamisalueet

Osaamisalueisiini kuuluvat muun muassa tiedonohjaus, dokumenttien- ja asianhallinta sekä sähköinen arkistointi. Olen työskennellyt myös em. alueiden tietojärjestelmien kilpailutuksen, tuotekehityksen ja testauksen parissa.

Tarkempia tietoja työhistoriastani saa Linkedinistä.

Panostan laatuun

Haluan keskittyä asiakkaan tilanteeseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. En tuota hätäisesti kyhättyjä liukuhihnapalveluita.

 

 

EEVA MIETTINEN

Eeva on työskennellyt asiakirjahallinta-alalla vuodesta 1975 alkaen. Hän on toiminut muun muassa Turun ja Helsingin kaupunginarkistoissa, Valtioneuvoston arkistossa, Tekesissä ja Lapin sairaanhoitopiirissä.

Eevalla on  monipuolinen ja kokonaisvaltainen työkokemus niin asiantuntija- kuin esimiesnäkökulmasta. Hänen osaamisalueisiinsa kuuluvat muun muassa asian- ja dokumenttienhallinta, tiedonohjaus, manuaalinen ja sähköinen arkistointi sekä tietosuoja.  Työuran aikana hänelle ovat tulleet tutuiksi sekä kunnallis- että valtionhallinto.