Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen asiakirjahallinnan kehittämisprojekti valmiiksi aikataulua edellä

Projekti onnistui niin laadullisesti kuin aikataulullisesti. MetaManager Oy sai erinomaista palautetta Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen edustajilta:

  • MetaManager on osoittautunut luotettavaksi, asiantuntevaksi ja asioita vauhdilla eteenpäin työstäväksi yhteistyökumppaniksi hyvinvointialueen asianhallinnan ja arkistoinnin toimintojen ja asiakirjojen laajassa valmisteluprojektissa, jossa ko. valmistelutehtävät on käytännössä ulkoistettu MetaManagerille. Työ on kiireisestä aikataulusta huolimatta ollut korkealaatuista ja valmistelussa on noudatettu poikkeuksellista huolellisuutta.”
    • Olli Ojanperä, Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelutoimielimen HTTT-jaoston puheenjohtaja.
  • ”MetaManager on Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen asianhallintaprojektissa ollut tehtävänsä erittäin hyvin hallitseva ja aikatauluissa pysyvä yhteistyökumppani.”
    • Pekka Kivilevo, Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelutoimielimen HTTT-jaoston varapuheenjohtaja sekä Sipoon kunnan talousjohtaja.

Projektin aikana MetaManager Oy kartoitti hyvinvointialueen asiakirjahallinnan lähtö- ja tavoitetilanteen sekä laati hyvinvointialueelle osan tiedonohjaussuunnitelmasta ja asiakirjajulkisuuskuvauksen kokonaisuudessaan. MetaManager Oy järjesti asiakirjahallinnan ja asianhallinnan tilannetta ja kehitystarpeita koskevan kyselyn hyvinvointialueen organisaatioille sekä kartoitti vaihtoehtoja hyvinvointialueen tulevaksi asianhallintajärjestelmäksi.

MetaManager Oy:n palveluvalikoimaan pääset tästä. Ota halutessasi meihin yhteyttä!

Eduskunta päätti soteuudistuksen toteuttamisesta kesällä 2021. Uudistuksen myötä perustetaan Itä-Uudenmaan hyvinvointialue, johon kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo.